Tret de sortida a la desena edició del projecte Okup’Alt

Tret de sortida a la desena edició del projecte Okup’Alt

38 views
0

35 joves del Alt Empordà participen a la desena edició del projecte Okupal’t. Un any més s’ha donat el tret de sortida a aquest projecte que durant tres mesos ofereix una formació per aconseguir que aquests joves que ni estudien ni treballen es puguin generar una oportunitat de futur.

Ja està en marxa la desena edició del projecte Okupal’t. Un projecte que durant 3 mesos donarà formació a 35 joves del Alt Empordà que ni estudien ni treballen. Un projecte que a més de donar-los formació en manetes, jardinaria i perruqueria se’ls donen pautes perquè siguin capaços de trobar una feina o generar-se opotunitat laborals. L’Okupal’t busca sobretot empodarar els joves.

El projecte Okpal’t compte amb diferents empreses del a comarca que col·laboren perquè els joves facin entrevistes de feina realistes i també compte amb 26 ajuntaments de la comarca:Agullana, Avinyonet de Puigventós, l’Armentera, Boadella i les Escaules, Borrassà, Cadaqués, Camallera,Cantallops, Capmany, el Far d’Empordà, el Port de la Selva, Espolla, Garriguella, la Jonquera, Lladó, Llers,Navata, Peralada, Pontós, Portbou, Roses, Sant Climent Sescebes, Sant Miquel de Fluvià, Sant Pere Pescador, Vilafant i Vila-sacra que donen els joves la opotunitat de fer pràctiques reals de manteniment i poda als diferents municipis.

Si voleu saber-ne més ho explicarem als nostres butlletins informatius.

About author