Descobrim l’espai gastronòmic del Terrazo en directe a les veus del matí

Descobrim l’espai gastronòmic del Terrazo en directe a les veus del matí

48 views
0

Avui des de les Veus del Matí hem descobert l’espai gastronòmic Terrazo al polígon de Vilamalla. Un nou concepte centrat en la bona gastronomia on s’hi troben diferents espais on gaudir del bon menjar a l’espai del restaurant, el mercat on pots comprar per emportar els ingredients, un supermercat, un menú degustació, terrassa amb actuacions musicals…

Coneixem el projecte, començant el programa parlant amb la Karla i la Judith les responsables del projecte.

Darrera les propostes gastronòmiques del Terrazo hi tenim a l’Àlex el cap de cuina i l’Èric el pastisser. Ens han explicat que tenen lliberat absoluta per crear els seus plats. A més a més, en pastisseria es poden encarregar per comprar-los segons els gustos del client.

Parlem de les novetats que oferirà en els propers dies a l’espai gastronòmic del Terrazo com per exemple el Take Away, els concerts amb el menú degustació, de l’espai del mercat i altres projectes que vindran, ja que es tracte d’un projecte viu.

I per acabar el programa d’avui hem parlat del paper dels cambrers i la seva tasca a l’espai Terrazo. En Bryan ens ha explicat que cada dia aprén dels clients.

 

About author