Especial Sant Jordi en directe des de la Rambla de Figueres repassem els protagonistes del matí d’aquesta diada

Especial Sant Jordi en directe des de la Rambla de Figueres repassem els protagonistes del matí d’aquesta diada

116 views
0

Arrenquem amb Nati Vilanova directora de la Biblioteca de Figueres amb la Susana Tornero encarregada dels conte contes d’aquesta diada a la placeta baixa.

La Maria Mercè Cuartiella ens ha presentat “ELS GEGANTS DEL MESOZOIC. DINOSAURES A CATALUNYA”:

L’Albert Fita amb el seu llibre “ Del Nacimiento al inifinto” també ha passat per aquest especial de Sant Jordi de Ràdio Vilafant:

L’alcaldessa de Vilafant Consol Cantenys també ha passat per l’estudi de carrer d’aquest Sant Jordi parlant de les tardes literàries de Vilafant i també de com viu aquesta diada de Sant Jordi.

La Isabel Guzmán ha tret la seva primera novel·la “Bocins de pell” i ens l’ha presentat en directe en aquest especial de Sant Jordi.

Durant aquest especial hem felicitat a tots els Jordis que s’han acostat fins el nostre estand i hem pogut parlar amb en Jordi Montero el director de l’institut de Vilafant.

El còmic guanyador del 2n concurs de Còmics de Vilafant s’ha pogut adquirir durant aquest Sant Jordi i des de la ràdio hem volgut parlar amb l’Abdon Jordà el dibuixant de “Corretja perpètua” aquest còmic guanyador.

La nostra col·laboradora Susana Froutchmann ens ha presentat “ A través de un bosque de magnolios”.

L’Ernest Pibernat ens explica com va ser el seu viatge que ha plasmat al llibre “Viatge a la buidor”

“El nen que somiava sardanes” es la darrera obra de la Montserrat Segura, n’hem parlat amb ella en aquest especial Sant Jordi:

I vam tancar el matí d’aquest especial de Sant Jordi amb música Km.O amb la Naiara López una cantant Vilafantenca que ens va cantar en directe des de la rambla de Figueres 3 temes seus. Escolteu aquí l’entrevista i les seves cançons:

 

About author