Recupera les entrevistes de la tarda del Especial Sant Jordi

Recupera les entrevistes de la tarda del Especial Sant Jordi

82 views
0

La tarda de l’especial de ràdio de Sant Jordi també va tenir molts protagonsites. Hem volgut recuperar aquí totes les entrevistes.

David Arias ens va portar la seva primera novel·la “Em mates” en aquest especial de ràdio.

L’Àngels Vila també ens va voler acompanyar en aquest especial per parlar-nos de poesia i del seu primer llibre “Trencadís”

Malgrat la pluja, l’especial de Sant Jordi de Ràdio Vilafant va seguir parlant amb els protagonistes, l’Eva Serra i el seu nou conte “El primer passeig amb cavalls” també van passar per aquest programa de Sant Jordi.

La Júlia Ruiz, en Victor Grau i l’Àlex Ramón van ser els encarregats d’acostar-nos l’ambient de carrer d’aquesta fantàstica diada.

 

 

 

La nostra col·laboradora de les #veusdelmatí Núria Esponellà també va voler estar en aquesta diada a la ciutat de Figueres. Escolteu el que ens va explicar:

Durant aquest especial també vam poder parlar amb l’alcaldessa de Figueres Agnés Lladó, que ens va parlar de com estava vivint la diada i també de com es presenten les Fires i Festes de la Santa Creu.

Pel nostre estand de ràdio també hi va passar la presidenta del grup Iris, la Lídia Albert que ens va explicar com vivien elles aquesta diada.

Des de Edicions Cal·lígraf, en Jaume Torrent també va passar per aquest especial de ràdio, per parlar-nos de “Operació Shangó, la travessa del Sahara” el seu llibre.

Abans de tancar aquest programa especial amb música, es van acostar fins el nostre estudi de carrer les noies de l’Associació Dona Dóna Alt Empordà, la Cristina Aguilera membre de la junta ens va explicar la iniciativa d’aquest any de vendre roses sense plàstic.

I per tancar, la cantant de Roses Ariadna Vieyra va conversar amb nosaltres i ens va cantar dos temes per posar punt i final a una gran jornada de ràdio, roses i llibres.

About author