Roses presenta un joc de QR com a centre de la nova campanya “Per carnaval no tot s’hi val”

Roses presenta un joc de QR com a centre de la nova campanya “Per carnaval no tot s’hi val”

74 views
0

 

Roses ja té el carnaval a tocar i per això ha presentat la darrera campanya per carnaval no tot si val.  Aquest any el centre de la campanya és un joc per a telèfons intel·ligents que a través de codis QR vol fer arribar el missatge de què per gaudir del carnaval no cal abusar del alcohol les drogues ni tenir comportaments incívic i sexistes.

 

El missatge de que per “Carnaval no tot si val” ha calat entre els joves gràcies a les campanyes que des del 2012 està portant a terme l’ajuntament de Roses. Per aquest motiu des del consistori han presentat la darrera edició de la campanya, que aquest any han centrat amb un joc que a través de codis QR permetrà els joves pujar en el rànquing i obtenir recompenses a més de rebre missatges que van en la línea de què no cal abusar de drogues, alcohol ni tenir comportaments íncivics o sexistes per passar-ho bé durant els dies de carnaval.

Un joc que estarà a l’avast de tots els joves de la comarca, ja que el carnaval de la vila és dels més importants de la zona. Amb el lema  “és a les teves mans” la campanya vol fer arribar el missatge a tota la societat sobre la responsabilitat de les conductes que tenim durant aquesta festa. Des de l’àrea de joventut de Roses continuaran treballant en aquesta línea durant tot l’any un cop finalitzada la campanya.

About author