Ràdio Vilafant ha recorregut la comarca, virtualment, en aquest Sant Jordi Confinat

Ràdio Vilafant ha recorregut la comarca, virtualment, en aquest Sant Jordi Confinat

101 views
0

Ràdio Vilafant ha volgut estar al costat dels oients durant aquest Sant Jordi Confinat acostant veus, autors i llibres de tota la comarca.

Hem parlat amb les editorials, en concret amb  en Jaume Torrent d’edicions Cal·ligraf que ens ha fet les seves recomenacions i ha explicat com es plantejava aquesta diada tant atípica. Si voleu més informació no us perdeul’entrevista, també us deixem l’enllaç a l’editorial 

Hem parlat de literatura fantàstica i de ciència ficció en català amb en Daniel Genís del Biblionauta, si us agrada el gènere ja ho sabeu, escolteu bé l’entrevista.

 

 

 

 

 

També hem parlat amb dues de les llibreries de la ciutat. En Franchu Llopis de la Bookman ens ha fet les seves recomenacions per aquest sant Jordi Confinat. Ens ha explicat que ofereix als seus clients uns vals regal perquè els puguin recollir quan s’acabi el confinament. No us perdeu l’entrevista

La llibreria Edison també ha estat amb Ràdio Vilafant en aquest especial de Sant Jordi. L’Eloi Salvat ens ha explicat que aquests dies està repartint les compres de llibres dels seus clients casa per casa.

 

Hem anat cap a Castelló d’Empúries per conèixer quines seran les activitats virtuals que s’han fet durant aquest Sant Jordi, n’hem parlat amb en David Garre, regidor de Festes de Castelló d’Empúries.

I també hem passat per Roses on hem parlat amb la Pilar Cortés la diretctora de la Biblioteca de Roses que a més de fer-nos les seves recomenacions també ens ha proposta una hora del conte.

 

 

 

 

 

 

 

 

Durant tota la jornada hem comptat amb diferents veus d’alcaldes i regidors de la comarca així com també de col·laboradors i oients de ràdio Vilafant que ens han donat el seu consell sobre les seves lectures preferides. A més també hem tingut un conte ben especial de la Mercè Donat, avui com no podia ser d’una altre manera els contes de Ràdio Vilafant ha estat dedicat a Sant Jordi. Us el deixem aquí per si el voleu recuperar

A la tarda, la Mercè Munt, l’Ivan Yerpes i en Victor Grau han agafat el relleu, fent també facebooklive cadascú des de casa seva. Ells han parlat amb l’acaldessa de Vilafant, Consol Cantenys que ha explicat com  s’ha viscut la diada de Sant Jordi al nostre municipi. També han pogut conversar amb la Nati Vilanova directora de la biblioteca de Figueres i han estat acompanyats de les propostes de lectura friki del Factor F i com a cirereta del pastís aquesta programació ha finalitzat amb una entrevista musical.

 

 

 

 

 

About author