Ràdio Vilafant durant el confiament per Cornavirus farà programació especial

Ràdio Vilafant durant el confiament per Cornavirus farà programació especial

30 views
0

Per tal d’evitar contagis  de Cornavirus i per informar de la situació de com es viu a casa nostra, Ràdio Vilafant altera la seva programació habitual. Els matins oferim la tertúlia per via telefònica amb els tertulians i després fins la 13h tota la informació amb els protagonistes de la nostra comarca amb en Toni Guerrero i la Mercè Mayné. A la tarda de 16h a 19h l’Ivan Yerpes i la Mercè Munt amb l’ajuda d’en Victor Grau faran ràdio per continuar explicant el que passa amb aquest confinament i amb l’estat d’Alarma que està vivint el país.

Avui ens hem desplaçat fins a La Jonquera on la policia fa controls per fer complir el tancament de la frontera, el que implica que només poden entrar ciutadans espanyols o transportistes amb mercaderies de primera necessitat. Aquesta és la imatge de la NII aquest matí.

Si voleu explicar-nos com ho esteu vivint, voleu compartir la vostre experència no dubteu a trucar-nos. Des de ràdio Vilafant volem acompanyar-vos i informar-vos en aquesta situació de confinament. Continuarem informant.

About author