Quin matí des del Festival Internacional de circ Elefant d’or

Quin matí des del Festival Internacional de circ Elefant d’or

250 views
0

El Festival Internacional de Circ Elefant d’or ens ha obert les seves portes per fer un especial Quin matí des del Palau de Fires de Girona des del costat de la carpa del circ. Una gran manera de celebrar el dia Mundial de la ràdio.

Hem començat parlant amb en David Meraz contorsionista Mexicà que va començar amb aquesta disciplina amb només 6 anys. Ens ha explicat que ell és la cinquena generació que es dedica al circ. Mireu quina mal·l’habilitat té el seu cos.

Hem seguit parlant amb els artistes. Hem descobert la disciplina dels malabars amb en Luís Gerardo Cuevas. Ens ha explicat com recorda quan va rebre la trucada per participar al Festival.

Amb en Genís Matabosch hem repassar tots els detalls d’aquesta novena edició. Un festival amb molta presència d’artistes russos.

I hem acabat el programa d’avui parlant amb una part molt important del festival, els seus voluntaris. Hem conversat amb en Josep Salelles i Joan Vidal dos voluntaris de Vilafant del festival des de fa molts anys. Gràcies per la vostra tasca.

Us deixem algunes imatges més d’aquest dia de ràdio en directe des de fora dels nostres estudis.

About author