Quim Felip: Volem tancar la legislatura acabant els projectes de via pública començats i ampliar la plantilla de la Guàrdia Urbana

Quim Felip: Volem tancar la legislatura acabant els projectes de via pública començats i ampliar la plantilla de la Guàrdia Urbana

77 views
0

El regidor de seguretat ciutadana i protecció civil a l’Ajuntament de Figueres va visitar Animals de Nit per contestar sobre els diferents problemes de seguretat que viu la ciutat.

Quim Felip va destacar la gran feina que s’està fent des del govern municipal, manifestant que “som només 5 regidors, però tenim molts bons tècnics que fan que Figueres vagi endavant” i va afegir que “Vull tancar la legislatura acabant projectes de via pública com l’escorxador, l’estació i el pla de barris, i en un futur ampliar la plantilla de la Guàrdia Urbana a 90 agents”.

Pel que fa a la successió de l’alcaldessa Marta Felip, Quim Felip va explicar que a finals de novembre el canvi d’alcaldia estarà enllestit.

Responent les preguntes dels oients sobre la inseguretat a diferents zones de la ciutat, el regidor de seguretat va manifestar que “Al voltant de l’IES Ramon Muntaner cada nit tenim 2 patrulles de la Guàrdia Urbana. És un lloc amb locals problemàtics. Estem treballant per tancar-los i es fan sovint detencions”.

I en relació amb les actuacions conjuntes entre els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana Felip ha manifestat que “Fem intervencions conjuntes, però ens agradaria que a certes parts de Figueres com la zona oest, es fessin moltes més intervencions i més sovint i millorar així la seguretat”.

Pel que fa a la neteja de la ciutat, el regidor ha explicat que ja s’ha adjudicat la nova empresa que portarà la neteja viària de Figueres i que “en 2 mesos notarem una gran millora en la neteja”.

Per acabar Quim Felip ha explicat que a l’acabar la legislatura deixarà la política.

Podeu escoltar l’entrevista completa a continuació:

About author

Your email address will not be published. Required fields are marked *