Des del Para-Sol ens hem referescat a l’Aquabrava, i hem descobert la nova atracció Aqua Jump

Des del Para-Sol ens hem referescat a l’Aquabrava, i hem descobert la nova atracció Aqua Jump

236 views
0

L’Aquabrava ha estrenat una nova atracció l’Aqua Jump i el Para-Sol no s’ho ha volgut perdre, per això avui hem fet el programa just davant de la nova atracció.

Per descobrir tots els secrets del parc hem començat parlant amb l’Arnau Arroyo el supervisor de socorristes que ens ha explicat la millor manera de tirar-nos pels diferents tobogan d’aquest nou espai del parc.

Un punt important d’una jornada a l’Aquabrava és l’estona de menjar o relaxar-se prenent alguna cosa al Burguer i el bar. Per saber-ne més hem parlat amb la Júlia Cullell i en Marc Barquero.

Perquè puguem gaudir de tots els detalls de l’Aquabrava cal un equip de manteniment. N’hme parlat amb l’Aleix Doménech que ens ha explicat la tasca que fan diariament perquè el parc estigui sempre a punt.

La directora Comercial del parc la Maribel López ens ha explicat que treballen perquè l’Aquabrava cada vegada vagi tenint més atraccions per viure l’adrenalina.

A la recta final del programa hem aprofitat per anar a l’entrada del parc i parlar amb l’Alba Serrats que aquest estiu la trobareu a les guixetes de l’entrada.

No podiem acabar el programa sense provar la nova atrecció, en directe hem equipat en Víctor Grau que ha decidit tirar-se pel tobogan més fort de la nova atracció. El nostre company ens ha explicat les sensacions mentre baixava per l’Aqua Jump.

Aquí teniu les imatges de l’aventura d’en Víctor.

 

About author