34 views
0

Com és normal, la música del ball, amb el temps, evoluciona l’estil, les modes, els ritmes, etc., fins que tot es va quedar més parat, no hi havia canvis ni noves produccions fins que va arribar la pandèmia. En estar-nos tots a casa i tenir més temps, els productors comencen a crear nous sons i ritmes, sense perdre l’estil més ballable, com el dance però també amb molta força, la makina, i en l’actualitat, això està creixent molt ràpidament amb noves produccions i petits àlbums, l’estil makina torna amb molta força i ens agrada.

El rhythm is a dancer també ha evolucionat, posant els grans temes remember, i ara, amb la makina actual, igual que els djs combinen el remember amb la makina actual, i això ens anima perquè tindrem corda per temps.

Per això el dissabte 30 de juliol al rhythm is a dancer, celebrem el 20 aniversari!!, seran 4h de programa per on passaran en sessió pirri dj (be remember by pirri dj), titin (valencia), javi maki (Quarantine dj´s), dj bastix i garry´s & a-light (la makina que nos pario) ,a-kydos i dj fleky a partir de les 21h, muntarem un gran festival!, no hi faltis.

Escolta’ns al 107.3 fm o a la web www.radiovilafant.net

About author