75 views
0

Gràcies a Comerç Figueres hem estat al MercaPromo la fira mercat de rebaixes on les botigues de la ciutat surten a la rambla per acostar-nos els seus productes.

Hem començat aquest especial parlant amb l’alcaldessa de Figueres Agnés Lladó i la regidora de Fires, mercats i comerç Ester Marcos. Amb elles hem parlat de la situació del comerç a la ciutat i de com es presenta l’estiu.

En Frederic Carbó, president de Comerç Figueres ens ha explicat que cal seguir treballant per millorar i que ha la ciutat cal que hi passin coses. També ens ha dit que per ell seria ideal anar cap a una peatonalització del centre de la ciutat per tal de generar activitat.

La Marta Barneda és la tercera generació de Jovenalla, porten més de 40 anys vestint als figuerencs i empordanesos. Amb ella hem parlat de com es preparen per venir al  MercaPromo.

Quan estem fora dels estudis ens encanta agafar el micro inàlambric per parlar amb els comerciants i voltar per la rambla per veure l’ambient comercial del MercaPromo. Hem parlat amb l’Ernest Ollero d’Acting que ens ha explicat totes les activitats que ofereixen des d’aquesta escola d’arts escèniques. També hem parlat amb Esports Josep i Interesports Prada que ens han explicat com estava anant aquesta jornada.

 

 

 

 

 

 

About author