L’il·lustrador Ignasi Blanch presenta el llibre “Liv On” a la nova temporada d’Animals de Nit

L’il·lustrador Ignasi Blanch presenta el llibre “Liv On” a la nova temporada d’Animals de Nit

135 views
0

Animals de Nit, el magazín dels dimarts al vespre a Ràdio Vilafant, va iniciar nova temporada entrevistant a Ignasi Blanch, il·lustrador i encarregat de repreentar gràficament les cançons de Olivia Newton-John al llibre “Liv On”.

Ignasi Blanch, nascut a Roquetes, és un il·lustrador, llicenciat en Belles Arts per la Universitat de Barcelona. Va viure tres anys a Berlín i coincident amb la caiguda del mur que separava la part oriental de l’occidental, va ser escollit com a únic representant d’Espanya en el projecte internacional East Side Gallery, una galeria d’art a l’aire lliure situada sobre una secció de 1.316 metres a la cara est del Mur de Berlín.

Al 2018 ha publicat, conjuntament amb l’actriu Olivia Newton-John, el llibre “Liv On” en benefici de la recerca contra el càncer i en benefici de la investigació d’aquesta malaltia. Segons ha explicat Ignasi Blanch “Les il·lustracions del llibre, estan fetes de forma immediata després d’escoltar les cançons, per voler transmetre de forma gràfica que volen dir les seves lletres”.

Blanch també ha explicat com ha estat l’experiència de treballar amb una personalitat com Olivia Newton-John “Ha estat molt fàcil treballar amb un persona con Olivia Newton-John.En el llibre apareix un colibrí, com a símbol de moviment, vitalitat i resistència És un animal molt recurrent al llarg de llibre i que per l’Olívia té molta importància”.

Podeu escoltar l’entrevista completa clicant aquí:

About author