La millor manera de refrescar-se i passar-ho bé, Aquabrava Roses, al Para-Sol avui ho hem comprovat

La millor manera de refrescar-se i passar-ho bé, Aquabrava Roses, al Para-Sol avui ho hem comprovat

42 views
0

L’equip del Para-Sol avui ha estat a l’Aquabrava de Roses, allà hem comprovat que la millor manera de refrescar-se i passar un divertit dia d’estiu és anar fins a l’Aquabrava. Si vosaltres voleu gaudir d’un dia com el que hem passat els del Para-Sol, tenim en joc una entrada doble, en sortejarem 1 doble cada setmana, així que seguiu-nos al instagram @radiovilafant.

Des de la terrassa del restaurant el Patio just a l’entrada de l’Aquabrava hem començat el programa d’avui parlant del manteniment de totes les atraccions del parc i també hem parlat de tot el que ofereix el Burguer, ens ho han explicat l’Aleix Doménech i Josep Cano.

 

 

Després hem parlat amb la Maribel López la directora comercial, amb ella hem parlat de com ha començat la temporada i ens ha donat algun detall més de la nova atracció, que s’havia d’inaugurar aquest any però que a causa del Coronavirus s’ha posposat per l’any següent.

 

 

Una part molt important del parc aquàtic són els seus socorristes, hem pogut parlar amb el supervisor de socorristes de l’Aquabrava, l’Arnau Arroyo. Amb ell hem parlat de totes les normes de seguretat tant per fer front a la Covid 19 com per evitar incidients a l’aigua.

 

 

I per acabar hem amb l’Alba Serrats i la Inés Abad, elles són les encarregades de la guixeta de l’Aquabrava. Elles tenen clar que a l’entrada del parc és on més els agrada treballar.

 

About author