In Session – DJBaRBaS 18è aniversari

In Session – DJBaRBaS 18è aniversari

44 views
0

Aquest cap de setmana un dels nostres col·laboradors en Miquel Triadó va fer la publicació que feia 18 anys iniciava un projecte radiofònic anomenat In Session. Un programa que va fer que per la nostra emissora s’escoltessin els èxits més destacats del moment d’un fenomen musical com era la Makina i el Dance. Volem Felicitar i donar un agraïment públic al nostre company per la feina feta i per tot aquest moviment que va aixecar amb l’In Session. Compartim amb vosaltres les seves paraules.

Miquel Triadó (Facebook)

Avui fa 18 anys vaig començar un projecte que ha format part de la meva vida. Jove i inexpert, però amb moltes ganes, vaig decidir fer un programa de ràdio que vaig batejar amb el nom de In Session. La moda era el Dance i la Makina, així que vaig dedicar aquestes dues hores setmanals a aquests estils de música.

La setmana podia anar malament (en aquella època estudiava), però aquelles dues hores de programa em servien per desconnectar de tot. I és que al final, aquell programa em va donar més del que jo pensava donar-li. Amb ell vaig anar agafant confiança i creixent com a Dj i artista.

He lluitat fins al darrer moment per la música que em va fer créixer . I està clar que tot són modes, però la meva, que va passar fa uns anys, per mi serà eterna. Perquè mai oblidaré a tota la gent que he conegut i perquè per molt que passin els anys sempre recordaré totes aquelles nits màgiques i inoblidables.

Aquell 28 de Juliol del 2001 serà una de les dates que mai oblidaré. Com que ja van unes quantes sessions Dance, avui volia dedicar-vos una sessió amb alguns dels èxits Makina que van petar-ho al programa. Per molts anys In Session!

Aquesta es una sessió que podeu escoltar realitzat per el nostre DJBaRBaS.

About author