Figueres vol posar ordre en la circulació de patinets elèctrics a la ciutat

Figueres vol posar ordre en la circulació de patinets elèctrics a la ciutat

48 views
0

L’ajuntament de Figueres ha acabat al campanya informativa sobre l’ús de patinets elèctrics i ha detectat 72 persones que feien ús d’aquest tipus de vehicle. Després d’aquesta campanya l’ajuntament començarà a sancionar aquelles persones que circulin per la vorera, que ho facin amb els auriculars posats o amb el mòbil a la ma. Les sancions oscil·laran els 200€

 

Figueres començarà a multar a aquelles persones que facin infraccions circulant amb patinets elèctrics o vehicles de mobilitat personal. Durant dos setmanes l’ajuntament ha realitat una campanya informativa per recordar que els patinets que circulin a més de 25 Km/h no poden circular, ja que necessitarien un permís de circulació que encara no està homologat. En la campanya s’ha explicat que els patinets que van una velocitat inferiro a 25 km/ i a més de 6 no poden circular per la vorera i poden portar casc i tenir assegurança de manera voluntària. En aquest període s’han detectat 72 persones utilitzant aquests vehicles, 64 dels quals eren vehicles de mobilitat personal.

Des de l’ajuntament volen elaborar una nova ordenança però estan a l’espera de la normativa estatal. Durant la campanya informativa s’han detectat 5 infraccions 3 per circular per la vorera, 1 per portar els auriculars i una altre per circular dues persones amb el patinet.

About author