Figueres té enter 111 i 125 pisos ocupats segons un estudi que ha presentat l’ajuntament

Figueres té enter 111 i 125 pisos ocupats segons un estudi que ha presentat l’ajuntament

34 views
0

L’ajuntament de Figueres ha realitzat un estudi sobre els pisos ocupats que hi ha a la ciutat per tal d’aptar les seves polítiques d’habitatge. 

Figueres té entre 111 i 125 pisos ocupats, ho diu un estudi que ha realitzat el consistori per saber quina és la situació real de l’habitatge a la ciutat. Un estudi que indica que el 60% de les persones que viuen en pisos ocupats són joves de 18 a 35 any, la gran majoria un 70 % són famílies i d’aquestes un 57% amb fills menors a càrrec. Amb aquestes dades a la mà l’ajuntament activa la seva política d’habitatge i entre febrer i març tindrà en pròpietat 11 pisos i en llogarà 16 més per atendre persones en situació d’emergència social. Un estudi que ha elaborat la Fundacio Ser.Gi que ha analitzat porta a porta tots els habitatges que constaven ocupats a la ciutat. 

L’objectiu a mig termini d’augmentar fins els 200 immobles a través del dret a tempteig i també augmentant l’IBI d’aquells habitatges buits. Des de l’àrea d’habitatge també es treballarà per ajudar a l’accés a la vivenda a tots els figuerencs dotant la ciutat d’una oficina d’habitatge física des d’on oferir ajuda i informació. 

Aquesta és una de les notícies que us explicarem demà al nostre informatiu local i comarcal.

About author