Fem Campana

Magazín de Tarda, amb propostes musicals i propostes variades per passar una bona estona. Esports, rutes per l’Empordà, treballs manuals, oci i cultura…

Col·laboradors

L’Hora del Pati:  Secció realitzada pels alumnes de la optativa de ràdio de les Escolàpies Figueres, Andrea García, Francesc Mora, Ivet Ros, Aram Turró, Max Alameda, Anna Calvet i Maria Lapedra. Entrevistes, tertúlia i temes diversos cada Dimarts a partir de les 18:10.

Apptualitza’t:  La Sílvia Carbó ens acosta cada Dimecres a les 18:10 una selecció de les aplicacions per smartphone més curioses o utilitzades del moment.

El Substitut: Secció realitzada per alumnes de 4 ESO de les Escolàpies de Figueres, història, literatura, música, entrevistes i moltes temàtiques escoltarem els Dimecres a les 18:30.

Tecnologia: Amb l’Àlex Ramón, un friki de la tecnologia, parlem de les darreres notícies, programes, aplicacions i temes que envolten el món de la informàtica i la tecnologia. Els Dijous a les 17:10

Escapades pel Territori: Amb en Xavi Camps, agafem motxilla i calçat còmode, perquè ens proposa rutes i sortides pel nostre Empordà. Cada setmana una nova proposta des de Terramar Natura i Cultura. Dijous a les 17:30.

Factor F: Els Frikis de Ràdio Vilafant segueixen una temporada més amb nosaltres.

Francesc Llopis “Franchu” (Hospitalet de Llobregat, 1981). Humorista gràfic, llibreter i friki a temps complert. Des del 2014 establert a l’Empordà i orgullosament tocat per la tramuntana.

Arnau Bernet (Barcelona, 1978). Dibuixant fracassat, veterinari realitzat i friki practicant. Li agraden els còmics, i els jocs de rol i de taula i sent una particular atracció per les pel·lícules de sèrie B de monstres impossibles.

Sergi Toboso (Figueres, 1978). Organitzador i dinamitzador d’activitats frikis, col·laborador habitual en tendes especialitzades i festivals lúdics de la seva zona geogràfica, amant dels jocs de taula i dels jocs de rol, molt orgullós de definir-se com trekkie, warie, whovian, gater, frakker i moltes més paraules rares, co-editor de còmics de Star Trek i fundador de l’Associació Cultural Oci Ficció Figueres. En el professional es defineix com a expert Web & Social Media. Dijous a les 18:30

Sense Senyal: La Carla Rebollo i la Cèlia Güibas fan el recull de pel·lícules actuals i no tan actuals, crítiques audiovisuals i cartellera el Divendres a les 17:10

De 6 a 7: Amb la Gemma Alegrí i Victor Grau parlem cada setmana d’actualitat, agenda, concerts, entrevistes i tertúlia.

Presenta: Iván Yerpes

Horari:  Dilluns a Divendres de 17h a 19h

Telèfon: 972-54-63-02

Whatsapp: 619-70-04-60

info@femcampana.cat

Entitats Adherides