Les Veus del Matí celebrem el dia de la Salle Figueres

Les Veus del Matí celebrem el dia de la Salle Figueres

95 views
0

Des de les Veus del Matí no ens hem volgut perdre la celebració d’aniversari de la Salle de Figueres.

Hem arrencat aquest programa d’aniversari a la Salle parlant de la filosofia d’aquest centre amb la seva sots directora Sabina Llavero que ens ha explicat que en aquesta celebració els alumnes són els protagonistes, de fet totes les activitats de la jornada les organitzen els alumnes de 4t d’ESO, ja que són ells qui fan de monitors. Amb la Sabina també hem parlat del voluntariat que es fa al centre, de la importància dels idiomes i dels projectes educatius. Amb aquesta primera entrevista hem repassat també la història de La Salle Figueres. Escolteu aquí l’entrevista.

Hem seguit amb música en directe, gràcies el monitor de menjador i coordinador d’extraescolars en Sergi Turró. A més de cantar també l’hem conegut a fons gràcies a la Júlia López, una de les alumnes de 4t que li ha fet una gran entrevista. Escolteu els temes que ens ha cantat i aquesta súper entrevista.

 

En aquest especial des de la Salle hem descobert tots els secrets de l’escola gràcies al “Passa Palabra” que han respost els alumnes de 5è. Escolteu totes  les respostes:

A les Veus del Matí hem volgut parlar amb els protagonistes d’aquesta festa de la Salle, els alumnes.

Acabem conversant amb els alumnes de 4t d’ESO que han quedat campions de la lliga de debats de la Salle. També ens han explicat com els ha anat el viatge de final de curs del que van arribar tot just ahir.

 

 

About author