Parlem de cuina i educació des de l’escola d’hostaleria de l’Alt Empordà

Parlem de cuina i educació des de l’escola d’hostaleria de l’Alt Empordà

58 views
0

Avui les veus del matí han sortit de l’estudi per anar fins a l’escola d’hostaleria des d’on hem fet un programa especial per descobrir tots els projectes que es treballen tant des de l’escola d’hostaleria com des de l’Institut Olivar Gran. També ens hem col·lat a la cuina per veure com treballen els alumnes.

Els alumnes de 2n de pastisseria que són els que ens acompanyen cada dimarts a les Veus del Matí han estat els encarregats d’acompanyar-nos a les entrevsites que han dividit en 4 blocs temàtics:

Oli Flower Cooking on hem pogut veure el menú que s’ha preparat avui amb la cuinera de flors Iolanda Bustos.

Oli travel ha estat l’espai de ràdio en el que hem compartir les experiències dels alumnes que han participat o participaran en els projectes per estudiar i realitzar practiques a l’estranger.

 

 

 

 

 

 

 

A la última hora de proegrama hem començat parlant del Oli Projects repassant tots els projectes educatius, socials i culturals que es realitzen tanta a l’escola d’hostaleria com a l’Institut Olivar Gran.

Oli Winners ens ha servit per repassar tots els premis que ha rebut el centre gràcies al talent dels seus alumnes. Per tancar la Neus Guillamet la coordinadora del projecte de ràdio amb els alumnes de 2n de pastisseria i el cap d’estudis de cicles Ramon Ferrer han agrait la tasca dels estudiants aquest curs radiofònic.

 

 

About author