El Para-Sol repassa com serà l’estiu a Vilafant en directe des de la piscina

El Para-Sol repassa com serà l’estiu a Vilafant en directe des de la piscina

136 views
0

Avui al Para-Sol s’ha equipat amb la crema solar que aquesta setmana ens ha recomenat Nana Figueres, el nostre patrocinador, i hem fet el programa en directe des de la piscina municipal de Vilafant. Malgrat que el dia no ens ha acompanyat hem repassat tot el que es farà aquest estiu al nostre municipi.

Hem començat parlant amb la nostra alcaldessa Consol Cantenys. Amb ella hem repassat les activitats per l’estiu però també les novetats del municipi. Si la voleu tornar escolar aquí us deixem l’entrevista:

 

Vilafant no té platja, però gràcies als pressupostos participatius ja disposa d’una pista de volei platja. Per saber com es dinamitza aquesta pista hem parlat amb el club de vòlei Vilafant, amb l’Albert Galindo, amb ell hem parlat d’aquest esport i de quina és la situació del club. No us perdeu la conersa:

 

A la segona hora hem volgut parlar de música, en concret de música en directe a casa nostra. Hem parlat amb en Joanjo Bosk de Suport Kultural que és l’encarregat de la programació artística dels vespres musicals.

 

I gràcies al temps gris d’avui hem pogut parlar tranquil·lament amb el Socorista de la piscina en Fernando Javier i amb la noia encarregada de la guixeta de la piscina la Irene. Amb ells hem parlat dels protocols per accedir a la piscina aquest estiu.

 

About author