El Para-Sol  decobreix Navata des de la plaça Era de l’Obra

El Para-Sol decobreix Navata des de la plaça Era de l’Obra

58 views
0

A la plaça Era de l’Obra de Navata hi passen totes les activitats del municipi, per això el Para-Sol ha anat cap allà per descobrir Navata.

Hem començat parlant amb l’acalde de Navata Jaume Homs acompanyat de la regidora de promoció econòmica, cultura i turisme Fina Juez i el regidor de Festes i econòmia David Moyano. Amb ells hem parlat de com s’ha viscut l’estiu al municipi, també ens han convidat a descobrir el passat medieval de Navata a tarvés de les seves visites guiades acompanyades de música. També hem parlat de com serà la festa que havien de celebrar el juliol però que finalment es realitzarà el setembre.

També hem parlat amb els joves de Navata, que ens han explicat que són com una família. Hem descobert que tenen com dos subgrups, els Mussols i les Navetines. La Laia i en Batis ens  han acompanyat per parlar de les inquietuds dels joves de Navata.

A la segona hora de programa hem parlat amb en Ramon Noguer  membre de l’Agrupació de Defensa Forestal, però també està implicat en les diferents associacions del municipi.

I per acabar el programa hem parlat d’història i de com ha canviat Navata, també hem parlat de la figura de Joaquim Vallmajor, amb en Pere Vila.


 

About author