El Forat de la Rambla passa pels estudis de Ràdio Vilafant

El Forat de la Rambla passa pels estudis de Ràdio Vilafant

121 views
0

El Forat de la Rambla, un dels comptes de Twitter que des de l’any 2014 millor retrata la situació política i social de Figueres, va passar dimarts pels micròfons d’Animals de Nit per explicar-nos una mica més a fons com pensa, com tuiteja que opina sobre la situació actual de Figueres i del país.

Segons va explicar El Forat de la Rambla “Figueres ha perdut l’esplendor de temps passats i ha caigut en una degradació. De la Figueres dels detalls només queda l’eslògan i el vaixell es continua enfonsant”.

I va afegir que “Figueres és ideal per retratar-la en format mem. M’agrada que hi hagi visions diferents com el de la @figadeputa i altres. Si els barregem amb comptes institucionals o de polítics et pots fer una idea de l’estat d’opinió de la ciutat”.

El Forat de la Rambla també va parlar de les dues grans personalitats de la ciutat, com Salvador Dalí i Narcís Monturiol. El sr/sra de la Rambla, va assegurar que si Dalí i Monturiol estiguessin aquí avui en dia segur que tindrien una bona entesa amb ell/ella i amb la resta de comptes de mems que parlen de la ciutat i va concretar que “Si Salvador Dalí o Narcís Monturiol haguessin tingut accés a Internet en Dalí seria un youtuber i instagramer i Narcís Monturiol hi faria tutorials de com fer submarins”.

Per acabar l’entrevista, el Forat de la Rambla va explicar que la seva gran il·lusió “Espero que algun dia em deixin fer el pregó de fires o em donin la fulla de figuera de plata. He portat el nom de #Figueres al món sense moure’m de la ciutat ni fer viatges a càrrec de l’erari públic”.

Pots escoltar l’entrevista completa aquí

 

About author