El Para-sol ha anat de rebaixes al “Mercat de Revaixes” de Figueres

El Para-sol ha anat de rebaixes al “Mercat de Revaixes” de Figueres

52 views
0

L’equip del Para-Sol ha estat en directe a la Rambla per descobrir els productes que avui podiem trobar a la rambla de Figueres amb el “Mercat de Revaixes” que organtiza Comerç Figueres. Avui a Figueres és dia gros pel comerç ja que després del mercat a la rambla els comerços celebren la Shopping night amb les projeccions dalinianes en edificis emblemàtics.

Hem començat el programa parlant amb l’alcaldessa de Figueres Agnés Lladó i la regidora de comerç Ester Marcos. Que hem repassat totes les accions que s’estant treballant per aconseguir que el visitant visqui una experiència comercial.

 

Ens ha acompanyat en Frederic Carbó president de Comerç Figueres, amb ell hem parlat dels canvis que ha patit el comerç de la ciutat i de les accions que cal dur a terme per aconseguir generar experiències comercials. També em parlat de la peatonalització de carrers i del comerç on-line. Escolteu aquí l’entrevista.

A la segona hora hem aprofundit en el comerç de Figueres, hem començat parlant amb en Miquel Roig de Calçats Roig, un comerç centenari.

També hem pogut parlar amb en Jordi de l’òptica Alain Afflelou de Figueres. Amb ell hem parlat de les principals consultes i preguntes que han rebut arrel de la pandèmia a l’òptica.

I per acabar el programa no ens hem pogut resistir, i hem anat a xaferdejar els productes que les diferents botigues de la ciutat han portat fins a la rambla. Segur que l’equip del programa avui es firarà alguna de les moltes coses que hi ha en aquest “mercat de Revaixes”.

About author