236 views
0

El Quin Matí avui ha estat en directe des del Museu del circ Circuland de Besalú. Per descobrir la oferta cultural d’aquest museu i també per conèixer els diferents festivals relacionats amb el circ que es preveuen per aquest estiu.

Hem començat parlant amb Jordi Hurtós, l’enginyer encarregat de fer realitat el somni del projecte d’aquest museu. Escolta tot el que ens ha explicat aquí:

A Besalú tenen quasi de tot i ara disposen d’una nova oferta cultural, el Palau del Circ de Circusland. N’hem parlat amb la primera Tinent d’alcaldia de l’Ajuntament de Besalú Fina Surina. Ella ens ha explicat que amb aquest museu el municipi disposa de més oferta cultural que complementa amb la que ja té el poble. Escolta aquí l’entrevista.

Amb el director de circusland Genís Matabosch hem desgranat tots els detalls del festival Internacional de Circ i de la nova proposta de circ de qualitat, Les nits de Circ. També hem decobert com va nèixer el projecte del Palau de Circ i l’exposició permanent que acull. Torna escoltar l’entrevista aquí.

 

About author