AQUESTA ÉS LA SUPERPANERA DE NADAL DE RÀDIO VILAFANT

AQUESTA ÉS LA SUPERPANERA DE NADAL DE RÀDIO VILAFANT

164 views
0

Ràdio Vilafant ja té la Súper panera, un regal on hi han participat més de 40 establiments de la comarca. Amb aquesta campanya des de l’emissora han volgut promoure el consum de proximitat, ja que per poder aconseguir les butlletes per guanyar aquesta Súper panera s’havia de comprar els establiments participants a la campanya.

Des de la Ràdio han volgut apostar pels comerços de la nostre comarca fent un proposta diferent i divertida que anés més enllà d’una campanya de nadal convencional. Per això han buscat empreses i establiments que han regalat diferents objectes per fer d’aquesta la panera més gran mai vista a la comarca. A canvi totes les empreses participants han rebut un talonari amb butlletes per participar al sorteig d’aquesta Súper panera per tal de repartir-les entre els seus clients. La intenció d’aquesta campanya, doncs és doble, donar a conèixer les empreses i a la vegada que aquestes augmentin les seves vendes amb clients que busquen tenir més oportunitats de guanyar la panera. Cada establiment aquests dies, repartirà les butlletes per ser l’únic guanyador d’aquest magnífic regal. Per tal d’aconseguir-les només cal comprar als establiments participants, quantes més compres més butlletes es poden obtenir i més possibilitats de guanyar la Súper panera.

«Volem que aquest Nadal de la pandèmia sigui un Nadal diferent i donar a la gent la il·lusió de poder guanyar una panera amb els productes de qualitat i de proximitat de les empreses del nostre municipi i comarca. Volem ajudar als comerços participants amb uns preus baixos sent conscients dels moments que passen» així explica el director de Ràdio Vilafant, Toni Guerrero, el perquè d’aquesta campanya.

Aquesta súper panera tindrà un únic guanyador que serà la persona que tingui la butlleta que coincideixi amb les últimes quatre xifres del sorteig de la loteria de Nadal del dia 22 de desembre.

Gràcies a tots els establiments i col·laboradors que han participa:

Nissan Interdiesel, Or Dolors, SURIÀbicis, Almacenes Sanchez, Pizzeria Spaghetteria Augustea, Bimba’s Cakes, LLar Del Nadó, Cuina 22, Oliveda, Bui espai tea, Q-Stures, Somsushi, Qualia Centre Wellness, Algust Figueres, Strass 34 Perruquería Estètica, Strass Rellotgeria, Farners Photography, Centre d’Odontologia General, ART & DANCE, Mobles Elbër, Txot’s Sidreria, Fontfreda Pintures, Autentic Bombons Belgas, Tengo Mueble Figueres, Grup Vivaldi rock i clàssica, NANA Biosupermercats, GARUM Cuina per a tu, L’Obrador D’en Quimo/ Pastisseria Iris, Pisco y Madera Figueres, inquietsstore, CASAMONFORT, MascotesaPunt Vilafant, Clínica Dental Figueres –
Mineral Sweet, Esports Josep, Opticontrol, Maia Figueres, Electronica Marí Figueres, El Graner, Perfumeria Comas, Tartana Can Massanet, Indústria de la Fusta Fevisa, S.L., Gran Circ de Nadal de Girona
About author