Al Fem Campana s’entrena amb el Club gimnàstica rítmica Gemma a Biure d’Empordà

Al Fem Campana s’entrena amb el Club gimnàstica rítmica Gemma a Biure d’Empordà

82 views
0

Al Fem Campana complim les nostres promeses i l’Ivan i en Pol acompanyats de la Mayné han anat fins a Biure d’Empordà on entrenen les gimnastes del Club gimnàstica rítimica Gemma per viure en primera persona la rítmica. Arrel de l’entrevista que van fer en Pol i l’Ivan amb les gimnastes de l’equip de les Montser va sorgir el repte de provar alguns dels exercicis que fan les esportistes del club. I aquest és el resultat.

 

 

 

 

 

Malgrat que ho hem intentat, hem descobert que ens falta molta pràctica. Les noies del rítmica ens han ensenyat com són els exercicis que fan. ESPECTACULAR!!!

.

 

I per acabar la última part del repte, provar i decidir quina és la millor pizza, la que porta pinya o la que no. La pizza amb pinya no ha triomfat massa.

Si voleu saber més d’aquesta aventura, us ho explicarem tot en un reportatge en el que hem parlat tant amb la Gemma, la professora i coreògrafa del club i també hem pogut conversar amb les gimnastes i amb l’alcalde Martí Sans de Biure d’Empordà, on entrena el club. Molt atents al Fem Campana.

Gràcies club gimàstica rítmica per obrir-nos les portes, gràcies ajuntament de Biure d’Empordà.

About author