L’alcaldable d’ERC Figueres Agnès Lladó i Josep Alegrí parlen sobre el projecte republicà per Figueres

L’alcaldable d’ERC Figueres Agnès Lladó i Josep Alegrí parlen sobre el projecte republicà per Figueres

279 views
0

La cap de llista d’ERC per Figueres i el número 4 a la llista Josep Alegrí van visitar el passat dimarts el magazín Animals de Nit per explicar el projecte que els republicans tenen per com diuen en el seu eslògan de precampanya “Transformar Figueres”.

La portaveu republicana Agnès Lladó va explicar que des d’ERC encaren la campanya de les municipals “molta il·lusió i un projecte per a tots els figuerencs i figuerenques. Un equip preparat i amb potencial per millorar”.

Pel que fa al projecte de ciutat que proposen des de la llista d’ERC, Josep Alegrí, actual director pedagògic de les Escolàpies i número 4 a la llista per a les eleccions municipals va explicar que “Un dels reptes importants per Figueres és l’educació. L’Escola Carme Guasch és un projecte que des d’ERC ens hem compromès a fer-ho efectiu”. Per la seva banda per Lladó “És necessari que la gent es pugui guanyar bé la vida a la ciutat, i cal que garantir una vivenda digna per tots”, afegint que “falta seguiment i control en molts aspectes. També en el camp de les obres. Aquest govern des del primer dia no ha sabut planificar un projecte per la ciutat”.

Pel que fa al nou alcalde Jordi Masquef, Agnès Lladó ha manifestat que, el canvi ha suposat un nou to, però que no ha suposat la construcció d’un projecte i l’escassa comunicació amb els grups de l’oposició, destacant que “Els càrrecs polítics hem de ser molt responsables de les nostres declaracions. El que va dir l’alcalde Masquef sobre que Figueres era el supermercat de la droga no ajuda ni a la ciutat, ni a la seva gent”.

Pots escoltar l’entrevista completa aquí

About author