57 views
0

S’acaba el Para-Sol i comencen les nits d’Acústica, per això l’equip del programa ha anat fins a la porxada de l’Ajuntament de Figueres per montar el seu estudi mòbil per descobrir tots els secrets del Festival.

Hem començat parlat amb Comerç Figueres un dels partners del Festival. Hem parlat de l’impacte de les nits d’Acústica per la ciutat, el president de Comerç Figueres, Frederic Carbó ens ha explicat que és important donar suport a tots els esdeveniments que atrauen gent a la cituat.

 

Les nits d’Acústica són solidaries, el got soldari aquest any ajudarà a Càrites interior Alt Empordà. Hem parlat amb en Marià Lorca el president de Càrites a Figueres. Ens ha explicat que Càrites és com una família ajuda però també acompanya.

 

 

A la segona hora hem parlat amb l’alcaldessa de Figueres Agnés Lladó. Ens ha explicat que per ella l’Acústica és un dels moments més bonics de l’any i també ens ha dit que els seus gustos musicals són molt eclèctics i que els primers concerts de les Nits d’Acústica li han agradat molt.

 

I per tancar aquest últim programa de la temporada, hem parlat amb Xavi Pascual el director de les Nits d’Acústica. Amb ell hem desgranat la programació d’aquest any  i com s’han adaptat a la situació de pandèmia.

 

 

About author