La Doctora Anna Costa ens proposa un curs alimentri online

La Doctora Anna Costa ens proposa un curs alimentri online

52 views
0

La Dra. Anna Costa, dietista-nutricionista, doctora i llicenciada en Biologia, i tecnòloga dels aliments al Quin Matí d’avui ens ha deixat aquests consells:

Ens recomana fer una ullada a aquest nou aprenentatge alimentari online i gradual que posa a la teva disposició: NUTRIENDO MIS HÁBITOS, a partir del proper 1 de febrer. Recordar-te que l’ OFERTA DEL 50% dte., per NOMÉS 10 €/mes ACABA DIUMENGE.

Cursar-lo no precisa de cap calendari. Ho faràs absolutament al teu ritme i atenent a la teva disponibilitat horària.

👩‍⚕️🍎 PER A QUÈ T’INTERESSA? Per aquests 10 motius:

1️⃣ per a assolir i/o mantenir de forma definitiva el teu pes saludable.

2️⃣ per a evitar picotejar de forma habitual i excesiva, i també poder controlar menges compulsives desmesurades, inconscients i irrefrenables, que et fan sentir després molta culpabilitat i descontrol alimentari.

3️⃣ per a millorar i corregir el teu patró alimentari, i hàbits.

4️⃣ per a mantenir una relació saludable amb el que menges, amb criteri, sense obsessions, por per menjar determinats aliments, sense prohibicions injustificades.

5️⃣ per a prevenir i tractar malalties i alteracions fisiològiques evitables amb l’alimentació, i que fan la guita disminuint anys de vida.

6️⃣ per a esbrinar com incideix el què menges sobre el teu cos i estat anímic.

7️⃣ per a tenir recursos alimentaris nutritius al teu rebost i frigorífic per cuinar-te i menjar saludablement al llarg de la setmana.

8️⃣ per a poder ser més crítica amb tota la informació alimentària que t’arriba d’arreu.

9️⃣ per a millorar el teu dia a dia, en rendiment física i mental, i estat anímic.

🔟 per a normalitzar tota la part digestiva, i en especial evitar distensió abdominal i regularitzar el trànsit intestinal.

Molta informació pràctica i confiable per a cuidar de tu (i la teva familia), mitjançant l’alimentació, a un preu regalat 😉.

 

Si vols tornar-la a escoltar aquí et deixem el podcast:

 

About author