El mirall - Ràdio Vilafant 107.3fm
Dimecres, 18 d'Octubre del 2017    Facebook Ràdio Vilafant Twitter Ràdio Vilafant Youtube Ràdio Vilafant Ràdio Vilafant en directe Ràdio Vilafant a la carta 
 
RÀDIO
Notícies
Salutació
Història
Programació
Tarifes
En directe
Ràdio a la carta
Llista de correu
Contacte

PROGRAMES
Despertem Mirades (FEMGirona)
Divendres Nit
El mirall
Els 7 Capdavanters (FEMGirona)
Esclat de tenora
Fem Campana
Informatiu Local i Comarcal
La Tertúlia
MusiKat
Quin Matí!
Red hot blues
Rhythm is a dancer
Ruta 66
Top 30

MULTIMEDIA
Documents
Jingles
Revista Veïns
Fotografies

 

 


EL MIRALL

Per tal de produir una programació més heterogènia calia un magazine, un dels gèneres més apreciats del món de la ràdio. Els aspectes més importants d′aquest són la notable presència del locutor i la divisió en espais del programa, dirigit a un públic divers.

En aquest cas hem de parlar de “El mirall”, presentat cada dissabte de nou del matí a una de la tarda per Felip Morillo. En Felip és un dels col·laboradors amb més experiència de l′emissora. De fet, des de 1987 viatja per les ones radiofòniques. A més, ha treballat en altres emissores com “Ràdio Bahia” de Roses, “Ràdio Alt Empordà”, “Ràdio Norfeu”, la “Ser Empordà” de Figueres, o com a corresponsal a “Catalunya Ràdio” amb el programa “Catalunya matí”. Durant cinc anys es dedicà a la televisió, concretament a “Televisió de Figueres”. A partir de llavors es tornà a decantar per la ràdio, la tasca que inspira als locutors per a desenvolupar la imaginació.

De la mateixa manera que la resta de programes, “El mirall” ha passat per diverses etapes. En un principi es va començar a emetre cada dissabte de dues a cinc de la tarda; més endavant de deu a dues del matí; fins que fa quatre anys que es va començar a emetre en l′actual horari.

Actualment el programa consta de varies seccions, que pretenen sobretot donar servei a la ciutadania, entre elles: l′ informatiu del cap de setmana, l′estat de les carreteres, les donacions de sang, el temps presentat per l′home del temps Ferran Pou, així com l′estat de les platges durant l′estiu...gairebé totes incloses dins l′espai anomenat àrea de serveis. D′altres seccions estan dedicades per a tots aquells que vulguin dedicar el cap de setmana exclusivament a l′oci. Aquí s′hi incorpora l′agenda del cap de setmana, la música del record anomenada “el retrovisor” o l′espai dedicat al setè art. En aquest apartat s′ inclou tota la informació cinematogràfica del moment, amb notícies, trailers, la cartellera, el rànquing de la taquilla, la recomanació i, especialment, el concurs on els radiooients poden guanyar entrades per anar al cinema gratuïtament. Cal constatar que el concurs, estrella en altres èpoques, ha anat perdent valor, però amb programes com “El mirall” o “El para-sol” dels estius s′ha restablert. Dins la programació també té cabuda la poesia. En aquest moment es recuperen els poetes tan catalans com castellans de tots els temps, recitats pel mateix presentador. Evidentment la música n′és una de les protagonistes, compaginada aquella antiga amb la de la més radiant actualitat.

El lema del programa és: “Saps qui escolta aquest programa? Doncs només l′escolta gent meravellosa. Mira′t al mirall!” El motiu és clar. La intenció és que la gent s′aixequi del llit el cap de setmana, es renti la cara, es miri al mirall i encengui la ràdio, un bon antídot contra l′angoixa i l′ avorriment.


LOCUTORS
Felip Morillo
Gerard Boris
Iván Yerpes
Joan A. Blanco
Josep Cros
Josep Palmada
Julia Ruiz
Lluis Guerrero
Marc Holgueras
Marti Augé
Mercè Mayné
Mercè Munt
Miquel Triadó
Montse Arche
Oscar Adroher
Pitu Dos Santos
Toni Guerrero
Toni Naranjo
Victor Grau

ENLLAÇOS
Ajuntament de Vilafant
La Xarxa


 
 

 

Ràdio Vilafant 107.3FM - http://www.radiovilafant.net - Disseny i programació: Miquel Triadó

 
 
Ràdio Vilafant 107.3FM Ajuntament de VilafantAjuntament de Vilafant