Oscar Adroher - Ràdio Vilafant 107.3fm
Dimecres, 18 d'Octubre del 2017    Facebook Ràdio Vilafant Twitter Ràdio Vilafant Youtube Ràdio Vilafant Ràdio Vilafant en directe Ràdio Vilafant a la carta 
 
RÀDIO
Notícies
Salutació
Història
Programació
Tarifes
En directe
Ràdio a la carta
Llista de correu
Contacte

PROGRAMES
Despertem Mirades (FEMGirona)
Divendres Nit
El mirall
Els 7 Capdavanters (FEMGirona)
Esclat de tenora
Fem Campana
Informatiu Local i Comarcal
La Tert˙lia
MusiKat
Quin MatÝ!
Red hot blues
Rhythm is a dancer
Ruta 66
Top 30

MULTIMEDIA
Documents
Jingles
Revista Veïns
Fotografies

 

 


Oscar Adroher
  (Locutor)
   https://www.facebook.com/rhythmisadancer.radiovilafant
   djfleky@vilafant.net
   

Oscar Adroher Locutor Ràdio Vilafant


Com vas iniciar-te al mˇn de la rÓdio?

Doncs va ser una mica de casualitat o sort, perquŔ ja de petit aquest mˇn m′agradava. Escoltava RÓdio Vilafant i altres emissores comarcals i nacionals. Al temps lliure, posava un cassette de m˙sica al radiocasset i les presentava. Fins que un dia vaig decidir provar sort. Em vaig presentar a l′emissora i vaig parlar amb en Toni Guerrero. De fet, ja ens coneixÝem, i ell em va dir de fer unes proves per si m′agradava. Amb pocs dies vaig decidir que aix˛ de fer rÓdio té una mÓgia que t′atrau. Com que la m˙sica és el que més sento li vaig dir a en Toni per fer un programa de m˙sica diferent, m˙sica Remember. Em va dir que si i des de l′estiu de l′any 2002 estic intentant fer feliš a la gent, recordant la m˙sica que van ballar.

Te n′has penedit algun cop d′aquesta feina?

La veritat és que no, ja que fer rÓdio es pot considerar com una terÓpia contra els problemes que puguis tenir. Fa que t′oblidis de tot i només penses en fer feliš als altres grÓcies a la m˙sica.

QuŔ aporta la rÓdio a la teva vida quotidiana?

Canvia la vida, perquŔ la m˙sica deixa de banda tots els problemes. Gaudeixo escoltant m˙sica i posant all˛ que a mi m′agrada i a la gent li agrada. Cada grup o canšˇ que sona té la seva hist˛ria en el record. Tot fa que recordis una situaciˇ i un moment. I penses... "Déu ni do com canvia el temps i la vida". Sabeu quŔ és el més maco? Que cada cop que trobes un tema del record és com si trobessis un tresor, el poses i penses "Ostres, quina passada!". T′emociones...

Ets autodidacte? O t′has mirallat amb alg˙ a l′hora de fer la teva feina?

Soc crÝtic amb mi mateix i sempre trobo coses, petits detalls que dius "Ostres, aix˛ no queda bé", o que es pot millorar o polĚlir més. Sempre intento millorar o buscar noves coses pel programa. Sobre l′altre qŘestiˇ, doncs sempre busco noves maneres pel programa, sempre hi ha algun company o locutor de rÓdio que t′ensenya alguna cosa (la manera de parlar, donar més o menys alegria a un tema...). Crec que sempre és bo observar als altres per aprendre noves coses. El que és dolent és criticar la forma de treballar o de fer un programa. Tots tenim alguna cosa que ens diferencia i aix˛ és molt bonic.

Amb qui o amb quŔ penses quan prepares un dels teus programes?

Els meus programes son improvisats, ja que tots els temes han sonat amb més o menys Ŕxit. Sempre estÓs pensant en aquell tema que va tenir més Ŕxit, algun crack o peces que no s′han escoltat tantes vegades. Algun cop m′agrada posar aquells temes que els grups o DJ′s remesclen. Simplement canvien la melodia o ritme, i fan servir la mateixa lletra per exemple. També depenent de l′estat d′Ónim que tingui o tipus de m˙sica que vulgui escoltar. Altres vegades comenšo amb un estil musical o amb un any en concret. El meu programa és una caixa de sorpreses: Quan l′obres mai saps el que pots trobar. Per aix˛ us convido a que escolteu el meu programa, el Rythm Is a Dancer.

Quina és concretament la teva tasca a la rÓdio?

La meva tasca és intentar fer feliš a la gent que m′escolta, ja que avui en dia és difÝcil i complicat trobar una bona sessiˇ de m˙sica. Crec que la gent li canvia l′humor i deixa una mica de banda els problemes. Quan arriba el cap de setmana, tens ganes de passar-t′ho bé i poses la rÓdio, i passes una molt bona estona escoltant i ballant els temes que t′agradaven. Avui en dia els escoltes, i dius, "Ostres sÝ, aquesta peša és aquella que em feia posar la pell de gallina, ja no m′enrecordava!".

Parla′ns una mica del teu programa i com et vas afeccionar en aquest tipus de m˙sica.

Doncs el programa s′emet cada dissabte de 8 a 10 del vespre. Sˇn 2 hores amb el millor de tots els temps, m˙sica de tots els anys des del 90 fins al 2000, encara que sempre es cola alguna peša més antiga o més nova. La m˙sica és de tots els estils dance, eurodance, eurobeat, house, techno house, techno-rap, funky, makina comercial o industrial, etc.

La primera hora va dedicada l′estil dance, funky o house. A la meitat del programa pots escoltar un mix, és el que en dic "El mix de la setmana", amb les millors mescles dels recopilatoris que van sortir, per˛ que a les discoteques no van sonar. Després, a la segona hora, sonen els estils més contundents. Sona la makina més forta i més suau, amb una pinzellada de techno. L′aficiˇ meva, ve com tothom: La m˙sica em torna boig sigui de l′estil que sigui. Sortia de festa, escoltava canšons i m′encantava ballar-les. Crec que és m˙sica de qualitat, encara que no hi haguessin gaires tecnologies ni aparells. Era almenys diferent, ara tot sona igual.

Quin és el teu grup o cantant preferit?

En tinc molts. Tots per mi han significat alguna cosa. De grups dels anys 80 em quedo amb Mecano, la Guardia , el ┌ltimo de la Fila , etc. Dels 90 m ′encanten Snap, Culture Beat, 2 Unlimited, Capella, Scooter, etc.

Quina és la canšˇ de la teva vida?

Tinc motes canšons preferides, per˛ no puc dir quina, perquŔ n′hi han tantes... És igual l′estil o del grup que sigui una canšˇ, el més important és que agradi. Tota la m˙sica és ilĚlusiˇ, alegria i mÓgia.

Vols afegir alguna cosa més?

La m˙sica sempre ha estat un element important per l′humanitat, des de l′Ŕpoca dels primitius i fins ara. La m˙sica atrau i agrada a tothom. Qualsevol estil va lligar a un moment de la teva vida. La m˙sica es pot considerar com una "droga" perquŔ enganxa, alegra el dia o el moment. Crec que s′hauria de cuidar més, que s′hauria de mimar i fer temes amb més sentiment, amb cor. Aix˛ és el que porta qualitat a un tema. La gent d′avui en dia quan fa m˙sica pensa en diners, amb produccions de mala qualitat que duren 2 dies. En fi, ja veurem on anirem a parar.

Vull acabar agraint a RÓdio Vilafant i a tothom que estÓ darrera d′aquest mˇn de la rÓdio, per deixar-me intentar fer feliš a tots els que m′escolten. Si us agrada la m˙sica Remember, i si voleu escoltar els temes que es ballaven abans, o teniu ganes de tornar al passat, teniu una cita amb mi. Els dissabtes de 8 a 10 del vespre connectat a RÓdio Vilafant i podrÓs gaudir d′aquestes 2 hores. És un programa fet amb el cor i fet amb sentiments. Que siguis feliš i gaudeix d′aquesta mÓgia que dona la rÓdio.

GrÓcies a tots els que han confiat en mi i espero que deixis la teva opiniˇ en aquesta plana web. Una abrašada i grÓcies a tots!

DJ Fleky (Oscar Adroher).

 

LOCUTORS
Felip Morillo
Gerard Boris
Ivßn Yerpes
Joan A. Blanco
Josep Cros
Josep Palmada
Julia Ruiz
Lluis Guerrero
Marc Holgueras
Marti AugÚ
MercŔ MaynÚ
MercŔ Munt
Miquel Triadˇ
Montse Arche
Oscar Adroher
Pitu Dos Santos
Toni Guerrero
Toni Naranjo
Victor Grau

ENLLAÇOS
Ajuntament de Vilafant
La Xarxa


 
 

 

RÓdio Vilafant 107.3FM - http://www.radiovilafant.net - Disseny i programaciˇ: Miquel Triadˇ

 
 
Ràdio Vilafant 107.3FM Ajuntament de VilafantAjuntament de Vilafant