Miquel Triadó - Ràdio Vilafant 107.3fm
Dimecres, 18 d'Octubre del 2017    Facebook Ràdio Vilafant Twitter Ràdio Vilafant Youtube Ràdio Vilafant Ràdio Vilafant en directe Ràdio Vilafant a la carta 
 
RÀDIO
Notícies
Salutació
Història
Programació
Tarifes
En directe
Ràdio a la carta
Llista de correu
Contacte

PROGRAMES
Despertem Mirades (FEMGirona)
Divendres Nit
El mirall
Els 7 Capdavanters (FEMGirona)
Esclat de tenora
Fem Campana
Informatiu Local i Comarcal
La Tertúlia
MusiKat
Quin Matí!
Red hot blues
Rhythm is a dancer
Ruta 66
Top 30

MULTIMEDIA
Documents
Jingles
Revista Veïns
Fotografies

 

 


Miquel Triadó
  (Locutor)
   https://www.facebook.com/miqueltriado
   http://www.twitter.com/miketdj
   djmiket@djmiket.com
   

Miquel Triadó Locutor Ràdio Vilafant


Quants anys fa que ets a la ràdio?

No sé ben bé l′any, diria que el 2001. El que si recordo és que va ser l′any en què el Figueres va eliminar el Barça en la Copa del Rei aquell 7 de novembre!

I perquè tens en ment aquell partit?

Mira, per mi aquell dia va ser molt maco. Al migidia vaig començar fent ràdio en directe, i a la nit vaig anar a veure el partit. Tot i això, ja portava com uns 4 o 5 fent algunes grabacions per la nit.

Què és el que et va fer venir a la ràdio?

Em feia gracia fer el que volgués, sense que ningú em veiés, és la gràcia de la ràdio per contra de la televisió, i a més, perquè la música m′agrada i em semblava que em faria menys vergonya estar al darrera del micro per aquest motiu, perquè et pots aïllar i sembla que estiguis sol, i ningú no et veu. També perquè pots posar la música que t′agrada, no has de seguir pautes determinades, sinó que et guies per allò que tu vols, a més de poder posar el que els oients et demanen.

Tu quan vas començar aquí a la ràdio tenies una visió i un estil. Ara penses el mateix?

Si et dic la veritat, jo aleshores no tenia cap estil, em deixava guiar per la moda. Coneixia tan sols Ricky Martin, Chayanne, i els més coneguts. Ara tinc més cultura musical. Pel que es refereix a la música que m′agrada (des de Dance i fins a Makina), abans no la seguia massa, però arrel d′estar aquí a la ràdio, l′he anat seguint, m′he anat interessant per ella, i ara sí que es pot dir que m′he especialitzat.

D′aquí ha nascut l′In Session?

Sí. Hi havia un programa que jo escoltava, m′agradava, i vaig pensar que com que aquí a Ràdio Vilafant no n′hi havia cap d′aquest tipus, em va semblar bona idea proposar al director de fer-ho. Em va dir que sí, i vaig posar fil a l′agulla. En principi, tenia previst posar-li de nom "Dancing in the night”. Va ser el meu pare el que em va dir: "posa-li "In Session” ”. Vaig trobar que sonava bé, i així es va quedar. Fins i tot et puc dir el dia que vaig començar, va ser un 28 de juliol del 2001.

Quina diferència hi ha de l′In Session de fa 4 anys, a l′In Session d′ara?

Moltíssima. No té res a veure. Amb 4 anys he après molt, he millorat molt i també he après a punxar. No seguia cap línia musical, ara començo suau i al llarg del programa es va pujant de to, fins arribar al màxim. Ara també tinc un col·laborador, en Jordi Gazquez, el qual li agraeixo molt el seu suport. Amb ell fem entrevistes, repassem les festes que es fan,... i fins i tot presentem temes que encara no han sortit a la venda! Això ha millorat molt el programa. Ara és més complert.

Què és per tu la música?

Tal i com diria un diccionari, la música és un d′aquells fenòmens humans que ens acompanyen durant tota la vida. Fins aquí arribaria la objectivitat de la definició. A partir d′aquí cadascu té la seva opinió: per alguns la música és la cançó (una lletra amb un acompanyament musical) i per altres simplement és tocar un instrument.

Per mi, la música és una combinació i relació de sons i no sons (el buit també es pot fer servir en la música) de tal manera que transmeti sentiments, sigui d′alegria, companyia, odi,... i que sintonitza amb l′estat d′ànim d′una persona. A diferència d′altres arts com la pintura, necessita el seu temps (un quadre al cap d′uns segons et transmet alguna cosa, però una cançó l′has d′escoltar una i altre vegada per entendre-la). De fet, heu pensat mai en com seria la vida sense la música? La ràdio per començar, no crec que existís.

També m′agradaria afegir que una cançó quan és bona no importa l′estil. Crec que la divisió de música amb estils serveix per catalogar la música, però que és un error, perquè crea les seves diferències. La música no té límits.

Quin balanç fas d′aquets anys que portes a la ràdio?

Positiu, tot i que encara em queda molt per apendre, tinc molta més confiança amb mi mateix, estic més segur davant del micro, i musicalment parlant, he conegut molts artistes que abans no coneixia. Així que no pot ser d′un altra manera, positiu al cent per cent.

Ha modificat la teva vida quotidiana la ràdio?

Doncs sí. Abans sortia més, ara dedico més temps a la radio. Això comporta deixar de fer altres activitats, però és positiu, perquè a més de la música, gràcies a col·laborar amb l′equip esportiu de la ràdio, he tingut l′oportunitat de conèixer molta gent vinculada amb el futbol, gent que sempre havia tingut il·lusió per veure per entrevistar, tot això gràcies a la ràdio.

Vols dir alguna cosa més?

Simplement agraïr a tots els meus companys, per què més o menys m′han ajudat en els moments difícils. També agraïr a aquells oients que tenen ganes de col·laborar amb nosaltres sense cap mena d′interès. I ja per acabar, m′agradaria animar a tot aquell que vulgui fer ràdio, a que no tingui por i sobretot, com diu aquella cançó de l′Alex Ubago, no es rendeixi!

 

LOCUTORS
Felip Morillo
Gerard Boris
Iván Yerpes
Joan A. Blanco
Josep Cros
Josep Palmada
Julia Ruiz
Lluis Guerrero
Marc Holgueras
Marti Augé
Mercè Mayné
Mercè Munt
Miquel Triadó
Montse Arche
Oscar Adroher
Pitu Dos Santos
Toni Guerrero
Toni Naranjo
Victor Grau

ENLLAÇOS
Ajuntament de Vilafant
La Xarxa


 
 

 

Ràdio Vilafant 107.3FM - http://www.radiovilafant.net - Disseny i programació: Miquel Triadó

 
 
Ràdio Vilafant 107.3FM Ajuntament de VilafantAjuntament de Vilafant