“Des del govern seguim treballant i defensant les polítiques republicanes” Animals de Nit va entrevistar a la consellera Teresa Jordà

“Des del govern seguim treballant i defensant les polítiques republicanes” Animals de Nit va entrevistar a la consellera Teresa Jordà

37 views
0

La consellera d’Agricultura, Ramaderia i Pesca del Govern Teresa Jordà va atendre a la trucada d’Animals de Nit per parlar sobre els projectes de la conselleria i l’actualitat al Parlament.

Jordà va exposar les grans línies en la que treballa la conselleria d’Agricultura, Ramaderia i Pesca que passen essencialment per “escoltar al territori i saber quina son les demandes de la gent del sector primari, que tot i representar una petita part del país, són una part molt important”.

Teresa Jordà també ha parlat sobre la polèmica dels últims dies sobre les discrepàncies entre ERC i JxCAT al Parlament. Segons la consellera Jordà des del govern “seguim treballant i defensant les polítiques republicanes més enllà de les discrepàncies de partits que hi puguin haver.”

Hi ha afegit que “No oblidem qui és l’enemic. Des dels partits cal corregir algunes actituds. I seguir treballant perquè tenim gent a la presó i a l’exili per fer l’1 d’octubre i fer que aquest país avanci”.

Podeu escoltar l’entrevista completa a continuació.

About author

Your email address will not be published. Required fields are marked *